Deja un comentario

L’Escola Mariló Casals comença el 2012 amb bon peu

Amb el lema “Per començar l’any amb bon peu!”, l’Escola va organitzar un Acte de Portes Obertes al Teatreneu el passat dimarts, per parlar d’allò que ens durà aquest 2012.

Com a conductor de l’acte vam tenir en Xavi Tort, amb l’espontaneïtat que el caracteritza, i que va fer-nos somriure a tots els assistents en diverses ocasions. Les dues  hores predeterminades, segons el programa, es van fer curtes de manera que les professores i professors que hi intervingueren van haver de sintetitzar les seves exposicions al màxim per manca de temps.

La primera taula rodona estava formada pels astròlegs Inma Fernández, Esther Roselló i Tito Macià, analitzant la part econòmica de l’any. Amb la comparació de la carta astral de la crisi de l’any 1930 amb la del 2011, Inma Fernández especialista en economia, ens va fer veure les similituds entre les dues. Esther Rosselló ens mostrà cap a on ens portar l’Euro, pronosticant alguna cosa sorprenent. La intervenció de Tito Macià va estar dirigida cap al canvi que es pot produir a la societat d’aquí uns anys, sent força enèrgic alhora de parlar del paper dels rics avui dia i com podrien acabar a llarg termini.

La segona taula rodona la formaven Teresa Rigol (astròloga), Francisco Rodriguez (quiromàntic) i Gemma Blat (astròloga), que va ser la primera en intervenir explicant la carta astral del President Artur Mas, mitjançant el Mètode Lupo que és una manera diferent d’interpretar els elements de la carta. Després, a Teresa Rigol li va tocar de dir-nos com era el President del Govern Mariano Rajoy, d’una manera molt pedagògica, fent-se  molt entenedora per tots aquells assistents que no tenien coneixements d’astrologia. Era una carta impactant i que no n’havia vist mai cap de semblant, amb molts aspectes tensionals. Finalment, estudiant la mà d’en Rajoy, Francisco Rodriguez magnífic quiromàntic, va revolucionar el personal en comentar que la mida del dit gros podia relacionar-se amb la mida d’una altra part masculina, moment que provocà un esclat de riure. Tanmateix, la visió que tenia de la quiromància em va canviar radicalment, perquè analitzar una mà és molt més que mirar les ratlles, cosa que li dóna un interès especial.

Per acabar l’acte, no podien faltar les prediccions a través del tarot a càrrec de M. Mar Tort (directora de l’Escola), Elvira Freire i Elisenda Toló. L’actualitat va fer acte de presència amb el cas Urdangarin per part d’Elvira Freire fent un resum de com pot acabar la història. La relació que hi haurà entre en Mas i en Rajoy, que no pinta gaire bé, va anar a càrrec de M. Mar Tort, molt clara ens les seves explicacions. I, finalment, un tema molt aplaudit. Quants títols pot guanyar el Barça aquesta temporada? La lliga, la Copa i/o la Champions? Aquest és una incògnita que deixo per Elisenda Toló quan ho publiqui en l’apartat corresponent a les prediccions dels professors, però sembla que pinta força bé.

Això vol dir que les prediccions per al 2012 queden pendents fins que l’equip de professors facin el seu article de les conclusions que van arribar. Tot i així, sembla que la situació ha tocat fons i només queda anar remuntant cap al segon semestre. I amb la foto de família va quedar immortalitzat l’acte.

Em satisfà l’èxit rotund de l’esdeveniment, tant, que molta gent va haver d’estar dreta per manca de lloc però valia la pena l’esforç i la paciència, creant-se un ambient amb molta energia positiva per afrontar aquest 2012.

Escrit per:   Carme Bachs.

Consulta tota la informació relacionada amb l’Escola Mariló Casals a la web www.escolamarilocasals.com

logoEscolarododef

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: