Deja un comentario

Què és l’Acutomància?

http://www.escolamarilocasals.comL’Acutomància és una tècnica endevinatòria que, malgrat sembli nova, és força antiga. Es tracta d’una lectura del futur per mitjà d’agulles de cap de colors. Aquesta tècnica prové d’una de les tasques domèstiques que han estat realitzant, des de qui sap quan en la seva vida quotidiana, les dones que les utilitzen com una eina per cosir.

Es compòn de 8 agulles de diversos colors, cada una de les quals té un significat.

S’introdueixen dins d’una capseta per poder-les remenar, mentre el consultant fa la pregunta sobre el tema que vulgui comentar. Ha d’obrir la capseta i deixar caure les agulles per sobre de la tela, per veure com han quedat escampades. Com es pot veure en la imatge, la tela està dividida en tres parts que, en aquest cas, totes les agulles estan a la part del mig, la part del present i més pràctica. A sota seria la del passat i més instintiva i la de sobre, la del futur i la més mental.

Si les agulles miren cap amunt, considerem que és una posició positiva. Si miren cap avall, la cosa grinyola una mica, però si estan en posició horitzontal tot queda igual. És important remarcar que la interacció d’unes amb les altres ens donen més informació de com anirà el tema consultat. Això sí, hi ha més coses que hem de tenir en compte per fer una bona lectura de les agulles.

Ara tampoc faré una classe d’interpretació de l’acutomància, ho deixo per la professora que farà el taller el proper dijous 16 de febrer. 

Només he fet cinc cèntims de què és l’Acutomància i, per l’experiència que tinc en realitzar microconsultes, és una tècnica molt agraïda. Sembla mentida que per mitjà d’unes quantes agulles es pugui treure tanta informació!

Escrit per:   Carme Bachs

Consulta tota la informació de l’escola a www.escolamarilocasals.com

logoEscolarododef

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: