Deja un comentario

RESUM INTERVENCIÓ AL TEATRENEU SOBRE LA CARTA ASTRAL DE L’ARTUR MAS ANALITZADA SOTA LA PERSPECTIVA DEL MÈTODE LUPO.

No acostumo a fer cartes astrals als polítics, però com que l’Escola dela Mariló Casals m’ho ha demanat, he dit que sí. Em poden demanar el que vulguin. Aquesta és una escola que sempre suma i, per tant, tot ho multiplica, com el públic d’aquesta sala, per exemple.

Com que no tothom dels presents és astròleg, diré que l’Artur Mas és Aquari, Ascendent Sagitari, amb la Lluna a Verge. Va arribar a President de la Generalitat coincidint amb el punt de la seva conjunció Júpiter Plutó a Leo, segons el mètode de la Proluna del Boris Cristoff i coincidint amb el trànsit de Saturn pel seu Mig del Cel a Balança, la qual cosa vol dir que la seva arribada al poder no ha estat fàcil i que correspon a un moment d’important esforç cara a la societat. Té el Sol conjunt a Quiró i a un Mercuri retrògrad, en casa II, i això és índex de una gran prudència d’actuació i d’habilitat en els temes econòmics. No perquè sí Mas ha estat Conseller de Finances de la Generalitat. Saturn i Mart a Sagitari i a la Casa XII el fan totalment desconfiat.

Però, si hem d’analitzar a l’Artur Mas segons el Mètode Lupo, mètode astrològic creat pel psicòleg clínic  ja desaparegut, Vicente Lupo, veurem que té els planetes ràpids en el primer quadrant i això ens indica que és un gran lluitador, que té un gran sentit de la supervivència. El mètode Lupo dóna molta importància als quadrants del mapa astral,  ja que ens parla de que som mamífers i de que tenim instints i aquests instints queden reflectits astrològicament en l’anàlisi dels quadrants. Al primer quadrant (Cases I ala III) li correspon l’instint de supervivència, al segon quadrant (Cases IV a VI) li correspon l’instint de jerarquia o de voler demostrar als altres qui som; al tercer quadrant (Cases VII a IX) li correspon l’instint de clan o d’aportació; i al quart quadrant (Cases X a XII) l’instint de carícia o d’escalfor. Amb aquest mètode es poden veure els traumes d’infància i, a partir d’ells, les nostres prioritats a la vida a través del planetes lents: Urà, Neptú i Plutó. Amb Neptú a la X i Urà i Plutó a la VIII podem dir que l’Artur Mas té una vocació desdibuixada – Neptú – que correspon amb un pare o mare més aviat “absent” i que això el portarà a la recerca de la professió somniada i a un lideratge de grans ressonàncies. Quant a la posició d’Urà i Plutó a la VIII podrem dir que tindrà una profunda necessitat d’aportació o de sentir-se útil, provocada per un sentiment d’incomunicació important produït durant la infància. Serà una persona molt entregada.

GEMMA BLAT

 

Consulta tota la informació de l’Escola a la web www.escolamarilocasals.com

logoEscolarododef

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: