5 comentarios

Catalunya serà independent? Una mirada des del Tarot

Abans de començar la interpretació explicarem com hem codificat cada un punts que creiem que són importants:

 • Sol: els catalans i les catalanes
 • Emperador: el President català
 • Sacerdot: el President español
 • Judici: el referéndum
 • Sacerdotessa :  el paper d’Europa
 • Món: ONU (si ens reconeixeran).
 • Justícia: pacte amb Espanya i la declaració d’independència.

 Sol (catalans):

Primer de tot mirem la carta del Sol que representa els catalans. Veiem que aquesta carta està a la part superior de la lectura. Això vol dir que estarà actiu  i dinàmic . Quan mirem les cartes que l’envolten, tenim per una banda la carta del Carro que ens reforça  aquesta activitat i ens diu que seguirà endavant amb ganes d’avançar per aconseguir les seves il·lusions (Estrella). A l’altre costat  hi ha la carta de l’Ermità que ens indica que el poble tindrà paciència, actuarà amb prudència i tocant de peus a terra i pensant bé les decisions (Enamorats).

La carta que trobem a la part inferior del Sol ens diu que els catalans tenen clar la necessitat de canvi, d’un canvi radical.

Emperador (President català):

Veiem que està situat a la part superior de la lectura, això ens indica que estarà actiu. Te una bona perspectiva de les coses que passen al seu voltant, des d’aquesta posició ho veu i controla tot. Podem comprovar que aquesta carta està en una de les puntes formant part de la conclusió, això vol dir que ell serà clau i decisiu. La carta que té al davant és el Penjat que ens indica que es trobarà limitacions i haurà de  fer sacrificis. Sota, té la carta del Diable que ens parla de complicacions i estressos. Sobretot amb la carta del Sacerdot que representa al President español. Aquí hi haurà forts enfrontaments que amb el Penjat ens diu que  tots dos volen mantenir la seva postura.

 Sacerdot (President español):

Està situat per sota de l’Emperador (President català). Això vol dir que el que marcarà els tempos i portarà la batuta serà el català. Després veiem que el Sacerdot dona l’esquena a gran part de la tirada, això vol dir que no té una bona perspectiva del que passa, que hi ha coses que no veu o que no vol veure. La carta que te al davant és el Diable que ens diu que estarà estressat i tindrà forces complicacions. La carta que te sobre del seu cap, que ens indica la seva ment, és el Penjat, estarà bloquejat i gens receptiu a canviar res: ho vol mantenir tot com està. La carta que te a la part inferior és la força, vol controlar les  circumstàncies i els diners. (Roda).

Judici (referendum):

Aquesta carta està a la part superior: això vol dir que el referendum anirà agafant importància i es durà a terme. Al tenir la carta de l’Ermità ens indica que podem trigar una mica més del que voldríem. També vol dir que la pregunta serà pensada i mesurada però també consensuada i dialogada( per que hi ha la carta de la Temprança a l’altre costat). La carta del Mag que està a la part inferior indica que es treballarà i es buscaran tots els recursos possibles per que es faci d’una manera pacífica la presa de decisions (Enamorats). El resultat serà a favor de la independència però no tant alt com s’espera. Aquí no s’hauria d’escatimar amb pedagogia i explicacions àmplies sobre el tema.

Justícia (pacte amb España i declaració d’independència):

Al costat de la Justícia hi ha la carta de la Lluna: indica que hi ha coses que no acaben d’estar clares i que generen insatisfaccions. I això farà que la gent tingui que prendre decisions i s’hagi de posicionar (Enamorats i Sol). La carta que està a la part superior és la Mort i indica que el pacte amb España s’acaba trencant forçat pel poble català (Sol).  Mort més Estrella volen dir canvis per aconseguir il·lusions i projectes nous. A l’altra banda  de la Justícia hi ha la carta de la Sacerdotessa que vol dir que aquest trencament es farà d’una manera calmada i tranquil·la. Però la carta de la Sacerdotessa també representa Europa que mirarà amb atenció aquesta declaració d’independència. I sota la vista també del Món que representa la ONU.

Sacerdotessa (paper d’Europa):

Està a la part inferior de la lectura, vol dir que està expectant i observant amb calma tot el que passa. Té una bona perspectiva de les circumstàncies i de les coses que passen. Al davant té la carta de la Justícia que representa les lleis, i intentarà ser el més imparcial i justa possible.   La Justícia és la declaració independència i buscarà la manera de trobar uns sortida satisfactòria (Estrella+Carro) a aquest trencament, en la que Catalunya romandrà dins la comunitat europea.  També veiem que Europa (Sacerdotessa) i el President español (Sacerdot) estan d’esquenes, això indica que no hi haurà bona comunicació ni enteniment entre ells.

Món (ONU-COMUNITAT INTERNACIONAL):

Aquesta carta surt al mig de  la tirada, això vol dir que serà clau, decisiva i aquí tindrà la última paraula davant d’aquest canvi radical i aquest trencament (Mort). I actuarà conjuntament amb Europa (Sacerdotessa) .

Conclusió:

Per veure la conclusió mirem les cartes que estan a les quatre puntes i les dues del mig. Veiem que l’Emperador (President català) serà el motor que mourà     (Roda) tot el tema de la independència. Activarà tots aquests canvis (Mort) i les relacions internacionals seran claus i decisives en aquest trencament.  Catalunya aconseguirà la independència i comença un nou camí (Boig) i  tindrà el reconeixement internacional.   S’aconseguirà d’una manera força tranquil·la i consensuada (Temprança).

Maria del Mar Tort i Casals, Professora de Tarot i Directora de l’Escola Mariló Casals

Propers articles:

–      Anàlisi de cada un dels candidats a través del tarot, l’astrologia, la grafologia i la fisiognomia.

–       Anàlisi de l’evolució de la jornada electoral a través de l’astrologia.

–       Predicció dels resultats i de l’elecció del President.

5 comentarios el “Catalunya serà independent? Una mirada des del Tarot

 1. Gràcies per la injecció d’esperança. Tant de bo les coses no es torcin!!!!! Una abraçada molt forta. Penso molt amb to@s vosaltres i amb el Joaquim Teixidor!. Jo no passo pels millors moments de la meva vida pero estic serena. Una petó

 2. Parece todo tan sencillo…como una pelicula con buenos (la derecha burguesa catalana),y muy malos ((((¿¿¿¿¿España?????).Da gusto cuando manipulamos las cartas a nuestro favor…¿¿¿¿Dónde dejais a los qu. se consideran NO INDEPENDE NTISTAS ?????No existen ?????¡¡¡¡¿¿No interesan??????

 3. Em sembla, Elena, que no t’has llegit bé la pregunta, que és si Catalunya serà independent o no. La carta del sol simbolitza tots els catalans, els que volen l’estat propi i els que no, i ens està dient que volen canvis radicals. I del president espanyol (el sacerdot) només explica en quina posició es troba i l’actitud que pren davant la magnitud del problema que se li presenta. Vist en la distància, és el que està fent, no? No jutja la seva actitud, ni bona ni dolenta. Llegeix-te la justícia, no veig que deixi Espanya en mal lloc, només que hi haurà trencament i aquest serà tranquil. Les cartes no es manipulen, s’interpreten i un es pot equivocar en la interpretació, és clar. Crec que t’has de tornar a llegir la predicció, sense prejudicis, t’agradi o no el que hi digui.

  Anna

 4. …més que un “nou camí”, catalunya començarà amb una nova gran aventura 🙂

 5. Elena, Mariló tuvo en cuenta a quienes no están de acuerdo con la independencia. Si ves cuando explica la carta del Juicio, dice que el resultado será a favor, pero no tanto como se pensaba.
  No soy ni catalana ni española, soy de Uruguay. Quiero y admiro mucho al pueblo catalán por su inteligencia y su voluntad. Y desde el fondo del corazón les deseo lo mejor a todos: catalanes y españoles, que puedan vivir en paz y con prosperidad.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: