Deja un comentario

Joan Herrera (ICV) segons la Fisiognomia i l’Astrologia

FISIOGNOMIA

D’un primer cop d’ull ens adonem que la forma del seu cap es lleugerament triangular, és a dir, que predomina la part menta sobre la part instintiva de la seva personalitat. Això, acompanyat per el fet de que el seu cap és llarg,  ens diu que per ell el món dels ideals és important.

Els trets principals del seu rostre son arrodonits i això ens parla que és una persona sensible, però també meticulós i perseverant (per la forma i llargada del seu nas afilat i la seva inclinació final), però no ens enganyem, té una bona capacitat de treball (mentó  horitzontal).

La seva mirada, amb uns ulls lleugerament enfonsats ens observa, no perd detall.

També direm que disposa de facilitats per la comunicació (boca ample i palium llarg, malgrat que la inclinació del seu nas ens faci pensar que pot ser impulsiu en la seva forma de comunicar).

ASTROLOGIA

CARTA NATAL

Comencem mirant com té distribuïts els planetes dins la carta natal. Veiem que te la major part dels planetes (8 de 10) a la part superior de la carta, això indica que la vida social i professional el reclama força més que la vida privada (2 de 10). També podem veure que te més planetes a la part del “Tu” (7 de 10) això fa que tingui en compte als altres i li agradi compartir. Però com que li queden només 3 planetes al costat del “Jo”, a vegades li pot costar decidir per ell mateix. Si ens hi fixem no te cap planeta al primer quadrant (sectors 1, 2 i 3) li pot mancar instint de supervivència.

El Sol el té al signe d’Aquari que el fa una persona mental, avançada al seu moment, amic dels seus amics i amb la idea que el col·lectiu està per sobre de l’individu. Aquest Sol està molt ben situat a la cúspide del Mig Cel, el punt més alt de la carta. Li afavoreix el brillar en la vida social i professional, a l’hora que li dóna un bon carisma. Aquest Sol està molt ben relacionat, per una banda amb 3 planetes que estan al sector dels socis. Júpiter pot tenir socis de l’estranger i l’afavoreix en els pactes amb temes legals, Mart  li dóna capacitat per lluitar conjuntament amb altres persones i Neptú s’implica. El Sol també rep un bon aspecte de Plutó a Verge que li dóna carisma i poder.

El seu Ascendent, que és com es mostra als altres, és Bessons, que fa que els altres el veiem com una persona comunicativa, bo per negociar, que pot veure les coses des de punts diferents i a més li dóna un caràcter i  un aspecte jovial. El regent de l’ Ascendent és Mercuri que també està molt ben situat al sector 9. Indica que  per ell les idees (polítiques i filosòfiques) són importants i que té una bona capacitat per expressar-les. I aquest Mercuri al món de les idees està ben relacionat amb la Lluna al sector 11. Indica que aquestes idees les sent i s’hi implica, les porta als grups i als amics i això el fa popular. Saturn també aporta bons aspectes a la Lluna i a Mercuri. I ens marca que amb l’edat tot el relacionat amb el món de les idees i els grups milloraran.

TRANSITS DE LES ELECCIONS (25 Novembre de 2012)

El Sol de trànsit que estarà a 3 graus de Sagitari li cau just a sobre dels tres planetes que te al sector dels socis. Això és molt clar, el Sol li estarà mostrant la possibilitat d’un pacte. A més aquest Sol de trànsit també fa un bon aspecte amb el seu Sol natal al sector 10. Indica que aquest pacte li permetrà brillar professionalment. I també farà un bon aspecte amb Plutó, que li donarà més força i poder.

La Lluna de trànsit estarà a finals d’Àries i li cau al seu sector 12. Per la qual cosa ens marcarà sentiments amagats. I està oposada, fent un aspecte tens amb Saturn i Venus al sector 6. Això indica que ell i gent del seu equip de treball en el fons no acabin d’estar tan contents com voldrien, tot i que ell no ho demostrarà.

Mercuri que ha estat tota la campanya retrògrad, està situat al seu sector 6 fent un bon aspecte al seu Mercuri natal. Vol dir que tindrà la capacitat d’explicar a tots els seus seguidors, votants i gent del partit  les raons necessàries pel pacte.

 Júpiter de trànsit el te situat en el seu Ascendent i li afavoreix i millora la seva imatge social i professional i li fa un bon aspecte amb el seu Sol natal que és un dels seus punts forts. No només ara, si no durant un any li afavoreix el seu carisma aquí i a l’estranger.

Autors: Maria del Mar Tort (Astrologia), Joan Carles Lozano (Fisiognomia)

anunci astro online 21 x 21

¿Te gusta la astrología? Aprende, paso a paso, y a tu ritmo,

con el Curso de Astrología Online de la Escola Mariló Casals

logoEscolarododef

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: