Deja un comentario

Oriol Junqueras (ERC), a través de la fisiognomia i l’Astrologia

FISIOGNOMIA

La impressió que ens dona el seu rostre es que estem davant d’una persona expansiva, amb un marc (oblong) ben dotat en els aspectes mental i emocionals però on destaca lleugerament la seva part instintiva (la part inferior del rostre). Es una persona amb força i ben dotat per relacionar-se amb els demés (segurament l’hi agrada menjar bé).

Hem de destacar que la seva fisiognomia té unes certes particularitats que el fan singular, una certa asimetria en els ulls i celles, més obert a la seva dreta, i el nas, lleugerament desviat cap la dreta. Aquets trets ens diuen, tenint en compte que la banda dreta del rostre ens parla de la raó i els aspectes pràctics del pensament i la esquerra de les emocions i la intuïció, que estem davant d’una persona oberta i receptiva en els aspectes emocionals de la vida, que és sensible, mentre que la seva banda dreta, la de la raó, ens diu que es una persona reflexiva amb tot allò que te efectes pràctics a la vida. El seu ull dret, mes tancat, reflexe una actitud observadora i analítica.

Per últim, el nas, ens parla d’una persona on la part instintiva de la personalitat té  importància, fet que es reforça amb la presència d’uns llavis carnosos (que ens parlen de sensualitat).

CARTA NATAL

Quan mirem la seva carta natal i comencem mirant com té distribuïts els planetes veiem que hi ha un bon equilibri. Ell és una persona que necessita la seva vida privada (5 planetes a la part inferior de la carta) però que també sap  atendre la seva vida pública (5 planetes a la part superior). Aquest mateix equilibri es repeteix entre la seva independència i individualitat (5 planetes a l’esquerra, el jo) i el saber compartir i col·laborar amb els altres (5 planetes a la dreta,  els altres).

El seu signe solar és Àries, que li dóna empenta, lideratge, energia i ganes de ser el primer. Té el Sol  juntament  amb Venus, Mercuri i Saturn situat entre el sector 3 i 4.  Això li dóna una ment brillant i clara (Sol), una bona capacitat de comunicació (Mercuri), gaudeix (Venus)  de la conversa i de l’estudi a l ‘hora  li dona una comunicació  agradable. També hi tenim a Saturn que li dóna una ment ordenada, metòdica i interès pel passat. Com que aquestsplanetes també estan en el sector 4, totes aquestes qualitats també li afecten a la seva base com a persona, a les seves arrels personals i nacionals. Aquests 4 planetes entre els que està el Sol, no hem d’oblidar que estan oposats i fent un aspecte tens al seu Mig Cel, aquests li generen certes tensions amb la seva imatge social i professional.

Quan seguim mirant la carta veiem que te 3 planetes (Júpiter, Urà i Plutó) també junts en el sector 9 que és el sector de les idees filosòfiques politiques i ideològiques. Al tenir-hi 3 planetes fa que aquest sector sigui important. Políticament Urà li dona unes idees obertes, Plutó li dona poder i capacitat d’aprofuntir  i transformar les idees i Júpiter ganes d’ampliar-les. Aquests 3 planetes també li donen facilitat pels estudis superiors i per formar, fent que sigui força pedagògic. Aquest 3 planetes fan un bon aspecte amb  Neptú que està situat al sector 11, això indica que te facilitat per implicar-se en els grups. Es una persona que té il·lusions i projectes (Sector 11) relacionats amb les seves idees, amb l’estranger i els estudis superiors.

 

TRANSITS DEL DIA DE LES ELECCIONS (25 Novembre 2012)

El dia de les eleccions el Sol estarà a 3 graus de Sagitari il·luminant el sector11. Això indica que les  de les seves il·lusions i els seus grups es sentiran brillants i amb energia. A més està fent un bon aspecte i afavorint  als 3 planetes que te al sector  9 afavorint els grups relacionats de les idees i de la política. Aquest Sol també esta ben relacionat amb la Lluna natal situada al sector dels seus recursos. Aquest aspecte li donarà popularitat i capacitat per utilitzar els seus recursos  i aportar idees (està al signe d’Aquari).

La Lluna de trànsit que és molt important, estarà situada a 29 graus d’Àries, tocant tots els planetes que Oriol Junqueras té situats al sector 3 i 4, entre els quals trobem el seu Sol.  Això és favorable per ell i pel seu nacionalisme. La Lluna és regent de la casa 7 que són els socis. Això ens indica que pactarà amb algun altre partit. I com que aquesta Lluna fa un aspecte favorable amb Mart que està amagat al sector 12, pot indicar que aquest pacte ja el tenen fet d’abans de les eleccions.

Mart i Plutó de trànsit que estan conjunts als signe de Capricorni fan un aspecte tens amb els planetes que te al sector 9. Indica que hi pot haver lluites de poder  dins de les seves mateixes llistes.

Mercuri de trànsit que ha estat retrògrad tota la campanya, estarà  a Escorpí i a  la cúspide del sector de les il·lusions i els grups fent un semisextil amb el Mart amagat al sector 12. Ens torna a indicar que hi ha converses amagades que venen ja del passat.

Aurtors: Maria del Mar Tort (Astrologia) i Joan Carles Lozano (Fisiognomia)

anunci astro online 21 x 21

¿Te gusta la astrología? Aprende, paso a paso, y a tu ritmo,

con el Curso de Astrología Online de la Escola Mariló Casals

logoEscolarododef

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: