Deja un comentario

Artur Mas (CiU), a través de la fisiognomia i l’Astrologia

FISIOGNOMIA

El seu aspecte ens parla de seguida d’una persona on las idees i les emocions són importants (part alta i mitja del rostre) i que a més es veu acompanyada per una important resistència física que veiem reflexada en la mandíbula (recta) i mentó ample.

Es una persona controlada i perseverant tant en la seva expressió com en el seu comportament (palium ample, però també els llavis prims i estrets) però bon comunicador.

Si ens hi fixem el rostre d’Artur Mas té una lleugera asimetria en les celles i els ulls: La part esquerra, que ens parla de les emocions, està més aixecada i oberta… és més optimista, que la part dreta, la racional, més analítica i reflexiva.

Finalment dir que entre ambdues celles tenim una arrugueta que el mateix ens pot parlar d’una persona reflexiva i amb cop de geni.

CARTA NATAL

Comencem mirant com te distribuïts els planetes. Li dominen els planetes a la part superior de la carta (7 de 10) això indica que la seva vida social i professional el reclama vers la seva vida privada (3 de 10). Té mes planetes (6 de 10) a la part del Jo, indica que és una persona independent, però com que també te força planetes al sector de Tu (4 de 10) ens diu que també li agrada fer coses tenint en compte els altres.

El seu signe solar és aquari que el fa una persona mental, de mentalitat oberta, avançada en el seu temps, amic dels seus amics i que vol un món millor. El seu Sol està conjunt amb Mercuri. Vol dir que té una ment brillant i és un bon comunicador i com que també rep un bon aspecte de Saturn, comunica amb concreció ordre i un bon sentit pràctic, tocant de peus a terra. I aquest Mercuri també rep bons aspectes amb la Lluna que té situada al sector 9.Vol dir que aquesta manera de fer i comunicar li dóna popularitat en les seves idees polítiques i filosòfiques.

Aquesta Lluna és un dels seus punts forts de la carta, està al signe de Verge al sector 9. Ell s’implica i sent les seves idees, és popular al l’estranger (sector 9) i Verge li dona voluntat de servei. Esta ben aspectada amb Urà al sector 8, que ens indica que te la capacitat de fer canvis i transformar els seus ideals. Urà esta fent un bon aspecte amb Saturn, que ens marca que és una persona que sap combinar la modernitat amb la tradició, i fer canvis progressius i tocant de peus a terra.

Te Mart al sector  12 fent un bon aspecte amb Mercuri i el Sol, per una banda ens diu que ell necessita els seus moments per estar sol però també ens diu que és una persona que té cops amagats i que sempre es guarda un As sota la màniga, és un dels seus recursos.

El seu Sol i Mercuri a la casa 2 fan que sigui una persona de recursos. Però te uns aspectes força tensos (figura de “T” cuadrada) fent un triangle de tensió entre Sol, Urà i Neptu. El punt focal la punta de direcció és Neptú que està al sector 11. Ens diu que ell ha tingut força dificultats per poder aconseguir la seva imatge professional però ha tingut i tindrà la força per poder aconseguir el que ell es proposi sempre i quan ho senti i hi cregui.

Aquest Neptú al sector de la imatge social i professional està molt ben posat amb Plutó i Júpiter del sector 8. Ens marca el seu poder i expansió professional i que compta amb recursos importants per part dels altres que l’ajudaran i el recolzaran.

 

TRANSITS DE LES ELECCIONS (25 Novembre 2012)

El Sol de trànsit que està a primers de Sagitari li està tocant el seu Saturn natal que està ben aspectat amb el seu Sol natal i Mercuri  i també amb la Lluna natal, però  fent un aspecte tens amb Plutó i Júpiter. Indica que obtindrà uns bons resultats i serà popular, que traurà més o menys el que esperava però pot tenir resistències importants(Saturn) per part d’alguns grups importants (Júpiter-Plutó) que no el recolzin.

Júpiter de trànsit està al seu sector 6 fent un bon aspecte exacte amb el seu Mig Cel, punt més alt de la carta. Tota la bona feina que ha fet i fa li afavoreix una millora i expansió en la seva imatge social i professional, també és un bon moment per que tot el que faci a l’estranger tingui una molt bona acceptació. I també fa un molt bon aspecte amb el seu Sol natal, fent un Gran Trígon. Indica que tot això li afavoreix a ell com a persona i que aquells recursos que ell posa els pot millorar a la feina i li donen una molt bona imatge social.

Plutó i Mart estan sobre el seu Ascendent, que és com ell es mostra, ajudant al Sol de trànsit. Vol dir que li tindrà una imatge poderosa forta i carismàtica. Tot i que també tenen alguns aspectes tensos amb el Mig Cel, que fan que pugui tenir lluites internes i hagi de lluitar per mantenir-se líder.

 La Lluna  de trànsit estarà a finals d’Àries al seu sector 4 fent oposició al seu Neptú del sector 10 i quadratura al seu Mercuri natal. Ens indica que tot i que serà popular, brillant i fort, els resultats no seran tant clars (Lluna-Neptu) com ell   voldria i haurà de pactar (Mercuri és el regent de la casa 7).

Mercuri, que ha estat retrògrad tota la campanya, el te situat al sector 11. Li facilita la comunicació dels seus projectes i la capacitat de comunicar amb els seus amics i socis (Mercuri a la natal és el regent de la 7). Amb els que haurà de pactar per tal de dur a terme els seus ideals.

Autors: Maria del Mar Tort i Joan Carles Lozano

anunci astro online 21 x 21

¿Te gusta la astrología? Aprende, paso a paso, y a tu ritmo,

con el Curso de Astrología Online de la Escola Mariló Casals

logoEscolarododef

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: