Deja un comentario

Alícia Sánchez-Camacho (PP), a través de la Fisiognomia i l’Astrologia

FISIOGNOMIA

La seva fisiognomia reflexa una persona mentalment ràpida de pensament (per l’ inclinació del front) i amb una forta personalitat (per la part inferior del rostre, boca, part inferior del nas, el ‘morro’ potent), el nas llarg ens diu que es una persona perseverant.

Sent ràpida mentalment i amb una boca gran i ampla, és una bona comunicadora, que sap comunicar, controla l’expressió (palium ample, és l’espai entre el nas i el llavi superior).

Per ella les emocions importen  (part mitja del rostre). I el coll allargat ens parla d’una persona que viu molt present en el món de les idees.

També hem de dir que la inclinació de les celles i els ulls ens parla d’una persona amb una certa inclinació al pessimisme, es dir, que el seu tarannà estarà presidit per la prudència.

CARTA NATAL

Com que no tenim l’hora de naixement només podrem veure com estaven els planetes en el cel quan va néixer. Això ens dona la possibilitat de conèixer-la, mirant sobretot els planetes personals i com estan tots ells relacionats entre sí. Podem analitzar signes, planetes i aspectes però no podrem analitzar els sectors on es desenvolupen.

Quan mirem com té distribuïts els planetes veiem que té un predomini (5 planetes)  en signes de terra, això la fa una persona que toca de peus a terra i amb una gran capacitat de treball. En segon lloc (3 planetes) en signes de foc que li donen entusiasme i voluntat. Quan mirem les triplicitats observem que te 6 planetes en signes cardinals que li donen molta empenta, iniciativa i capacitat per liderar.

Ella neix sota la influència del signe de Taure això la fa una persona pràctica, treballadora, pacient, perseverant i amb necessitat de seguretat material. El seu Sol està fent un aspecte tens amb Mart i això fa que sigui molt competitiva. I a la vegada fa una quadratura amb Júpiter que la pot fer dogmàtica i exagerada. Aquests tres planetes que estan junts (T Quadrada) en tensió a l’hora també són el seu motor per poder seguir tirar endavant superant les dificultats que puguin sortir.

Mercuri, que és el planeta de la comunicació, el te en el signe d’Àries conjunt a Saturn i rebent bons aspectes de Venus. Això indica que és una bona comunicadora, s’expressa de manera clara i directa, de manera ordenada (Saturn)  i estructurada, sap el que diu i com ho ha de dir. A més Venus li dóna certa gràcia i harmonia.

La Lluna està en el signe de Verge i li dóna un esperit de servei cap als altres. Aquesta Lluna rep un aspecte tens amb Saturn que fa que li costi demostrar les seves emocions que tendeix a reprimir. Però també rep bons aspectes de Neptú i Júpiter que potencien la seva part imaginativa i la necessitat de millorar.

Autors: Maria del Mar Tort (Astrologia) i Juan Carles Lozano (fisiognomia)

anunci astro online 21 x 21

¿Te gusta la astrología? Aprende, paso a paso, y a tu ritmo,

con el Curso de Astrología Online de la Escola Mariló Casals

logoEscolarododef

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: