1 comentario

Pere Navarro (PSC), a través de la fisiognomia i l’astrologia

FISIOGNOMIA

Estem davant d’una persona pràctica (marc oblong) però on les emocions tenen importància (part mitja del rostre). Els seus trets son arrodonits i això ens indica sensibilitat.

La seva part mental és important (front ample) i cal dir que és de pensament ràpid (per la inclinació). La seva mirada es oberta i demostra que estem davant d’una persona receptiva, que és sensible a tot allò que l’envolta (per la forma de les celles arquejades).

La forma ens diu que de fàcil comunicació i la inclinació en la comissura dels llavis (el somriure permanent que sembla que tingui) l’hi dona un aspecte amigable que afavoreix establir una relació de confiança.

CARTA NATAL

Com que no tenim l’hora de naixement només podrem veure com estaven els planetes en el cel quan va néixer. Això ens dona la possibilitat de conèixer-lo , mirant sobretot els planetes personals i com estan tots ells relacionats entre sí. Podem analitzar signes, planetes i aspectes però no podrem analitzar els sectors on es desenvolupen.

Si mirem com te els planetes distribuïts, veiem que li predominen els planetes en signes de foc (4) que li donen voluntat i entusiasme. En segon lloc els planetes de terra (3) que li donen una bona capacitat de treball i sentit pràctic. I ens crida l’atenció els pocs planetes en signes d’aire (1) indica que és una persona que no dona voltes a les coses, les veu o no les veu.

Si ara ens fixem en les triplicitats, veiem que hi ha un predomini de planetes en signes mutables que li dóna una bona capacitat d’adaptació però també ens diu que pot ser influenciable. Té 3 planetes en signes cardinals i 3 en signes fixes, això indica que aquelles coses que comença, generalment les acaba.

Es de signe solar Capricorn i té a Saturn (regent de Capricorn) conjunt al seu Sol i això li reforça les característiques “carpricorninanes”: és una persona realista,  pràctica , ambiciosa, amb una bona capacitat de treball, força seriosa, a la que les coses li aniran millor a mida que es vagi fent gran. Els capricorn milloren amb l’edat.

El seu Sol (que és ell) està fent un aspecte tens amb la seva Lluna (emocions) indicant-nos que moltes vegades ell i les seves emocions van en sentit contrari i això li genera conflictes. A la vegada la Lluna li fa un aspecte de tensió amb Saturn que fa que tendeix a reprimir les seves emocions amb les que a vegades es sent incòmode.

Aquest Sol i Saturn reben un bon aspecte de Plutó a Verge que ens indica que és una persona que  te una bona capacitat de transformació i cert magnetisme i una bona capacitat de resistència,  és metòdic  i ordenat.

El seu Mercuri (ment) està conjunt a Mart i Júpiter, tots ells a Sagitari. Té una ment ràpida i te la capacitat de comunicar amb entusiasme (Júpiter domiciliat) i energia (Mart). Aquests planetes reben un aspecte tens de Plutó que fan que a vegades vulgui imposar les seves idees i ho faci amb poca gràcia. Per altra banda reben un aspecte positiu d’Urà que li dóna una bona capacitat d’anticipació i de canviar de tema.

Autora: Maria del Mar Tort Casals (astrologia) i Joan Carles Lozano (fisiognomia).

anunci astro online 21 x 21

¿Te gusta la astrología? Aprende, paso a paso, y a tu ritmo,

con el Curso de Astrología Online de la Escola Mariló Casals

logoEscolarododef

 

Un comentario el “Pere Navarro (PSC), a través de la fisiognomia i l’astrologia

  1. Gràcies!! La veritat, ting necessitat de votar i aixo ens ajuda molt, ja que sembla que tots siguin iguals.. M’ agrada.. 😉

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: