1 comentario

EVOLUCIÓ DE LA JORNADA ELECTORAL, SEGONS L’ASTROLOGIA (25 de Novembre 2012)

La jornada electoral es fa sota el signe de Sagitari, que és un signe de foc que regeix els ideals i les creences de tot tipus. Afavoreix el plantejar-nos cap on volem anar. Sagitari ens empeny a voler millorar i a veure les coses amb optimisme. És un bon signe que ens ajudarà reflexionar  i valorar les nostres idees polítiques. El regent de Sagitari és Júpiter, que regeix les lleis i l’estranger, que estaran presents a llarg de tota la jornada.

El Sol, que estarà a Sagitari, fa un bon aspecte amb Urà, que ens demanarà a tots la voluntat de canvi. Tot i que hi haurà moltes coses que no acabem de veure clares i certa por (aspecte tens amb Neptú).

La Lluna estarà creixent al signe d’Àries, indicant-nos que les emocions tendiran a anar creixent al llarg del dia i el foc d’aquest signe ens diu que els ànims tendiran a estar força exaltats.

10:45 Començaran complint les seves obligacions (Saturn) amb ganes (Venus) els més responsables. Els líders i mandataris (Mart, Plutó) i els més idealistes (Neptú). Tot amb força mesures de seguretat (Mart) que vetllaran per que tot transcorri-hi amb tranquil·litat (Venus, Saturn).

11:40  Sortiran alguns comunicats (Mercuri) una mica inquietants (Quincunci). Tindrem notícies dels mitjans de comunicació de l’estranger (Júpiter) que parlaran de la independència i dels grans canvis (Urà). Tindrà importància el que es digui sobre el possible encaix legal de Catalunya a Espanya i a la Unio Europea.

12:35 Ens mostraran (Sol) la participació, que no serà tot lo brillant que s’esperava (Quadratura amb Neptú), cosa que generarà certa inseguretat.

15:00 Els ànims estaran força tensos. Hi pot haver algun aldarull (Mart i Plutó quadrats amb Urà). Hi pot haver tensions en algun col.legi electoral, tot i que es podrà resoldre favorablement.

18:45 Les coses aniran fluides. Es començaran a moure dades, que  no seran gaire clares (Neptú quadrat al Sol). Tot i que la participació anirà fluint.

20:45 Sortiran els primers resultats del tancament (Urà), que generaran tot tipus hipòtesis (Júpiter) amb uns resultats oberts i inquietants, que donaran pas a declaracions de tot tipus per part de tothom (Mercuri-Júpiter). Hi haurà una especial atenció dels mitjans de comunicació de l’estranger (Júpiter) fent-se ressò dels resultats

En resum,  serà un dia raonablement tranquil, tot i que en algun moment (migdia) es poden produir situacions tenses, i fins i tot conflictives. La participació serà més baixa pel matí, si bé es recuperarà per la tarda. Els resultats seran oberts i donaran tipus a tota mena d’hipotesis. I la jornada tindrà un ampli ressò internacional

Maria del Mar Tort Casals, Professora de l’Escola Mariló Casals

Anuncios

Un comentario el “EVOLUCIÓ DE LA JORNADA ELECTORAL, SEGONS L’ASTROLOGIA (25 de Novembre 2012)

  1. Enviat des del meu iPad

    El 23/11/2012, a les 19:47, “escolamarilocasals” va escriure:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: