2 comentarios

Horòscop per al mes de desembre, per a cada signe

horoscopo

Una  de les característiques del mes de desembre és que la llum del Sol va minvant fins  arribar  és el dia més curt de tots. Aquest dia ens marca el principi de la següent estació de l’any que és l’Hivern. Enguany això succeirà el dia 21 de desembre, i entrarem a l’Hivern a les 11h 12 min.

Començarem el mes una mica mogudets i inquiets per que Mart que és guerrer es posarà a sobre de Plutó afegint llenya al foc i a les tensions que ja fa estona que ens afecten. A mida que vagin passant els dies les coses s’aniran tranquil·litzant.

El Sol esta a Sagitari i entrarà a Capricorn el dia 21 de desembre.

Mercuri està a Escorpi i entrarà a Sagitari el dia 11 de desembre.

Venus també està a Escorpí i entrarà a Sagitari el dia 16 de desembre.

Mart es quedarà a Capricorn fins el 26 de desembre.

 

ARIES: les persones nascudes sota la influència d’aquest signe ja fa estona que estan una mica neguitoses, tenen a sobre a Urà que els genera cert nerviosisme , ganes de canvis i necessitat d’independència. Aquest mes estaran força actius en la seva vida professional però hauran de vigilar per que poden tendir a precipitar-se.

TAURE:  les persones taure hauran de vigilar la seva economia, pot ser que tinguin alguna despesa imprevista però no hauran de patir que per això tenen els seus estalvis. La parella reclamarà atenció i serà bo que li dediquin una estoneta.

BESSONS: el mes de juny Júpiter va entrar al vostre signe i us aporta energia,vitalitat i optimisme. Començarem el mes  amb una mica de tensió amb la parella, però serà passatgera. Es un bon mes per fer coses diferents i reunir-se amb els amics.

CRANC: aquest mes estareu creatius i tindreu ganes de divertir-vos. Es un bon moment per posar ordre amb els temes relacionats amb els fills. I per gaudir d’algun espectacle que us faci il·lusió. La vostra parella pot mostrar-se intranquil·la per temes de feina, haureu de ser pacient.

LLEO: és un bon mes per posar ordre a tots els temes relacionats amb la casa i per llençar tot allò que ja no us serveix. Pot ser que feu o planifiqueu algun viatge. Aquest mes gaudireu intercanviant idees i quedant amb els amics.

VERGE: estareu comunicatius i amb les idees clares i ordenades. Es un bon moment per que reflexioneu sobre la possibilitat d’estudiar alguna cosa. Es poden activar comunicacions i reunions amb germans i veïns. Si teniu novio/a podeu tenir alguna tensió que podreu gestionar parlant.

BALANÇA: la vostra economia passarà per un moment de força activitat, podeu invertir o fer alguna millora a la vivenda i això us obligarà a posar una mica d’ordre als temes econòmics. La vostra parella estarà una mica neguitosa. I si tenim socis pot ser que pugueu fer algun canvi.

ESCORPI: fins a la meitat de mes, aproximadament tindreu  tres planetes sobre el vostre signe que us donaran força moviment. Saturn va entrar al vostre signe a primers d’octubre i s’hi quedarà aproximadament dos anys i mig. Aquest planeta us demanarà posar ordre general i per assegurar-se que ho feu, farà que les coses us vagin lentes per que les pugueu fer ben fetes. Venus farà que tingueu ganes de posar-vos guapus/es.

SAGITARI: gran part del mes teniu el Sol sobre del vostre signe i es un bon moment per renovar les energies per poder començar el nou cicle d’un any nou. Els planetes que teniu en el vostre sector dotze i que a meitat de mes entraran al sector  primer, us demanen recolliment i reflexió per veure cap on voleu anar i què espereu d’aquesta nova etapa.

CAPRICORN: ja fa temps que heu començat una transformació profunda. I durant aquest mes tindreu a Mart sobre el vostre signe, aquest planeta us donarà força, energia, empenta i ganes de fer coses, tot i que començarem una mica inquiets i nerviosos. Els temes de casa us crisparan una mica, és qüestió d’esperar una mica. Els temes relacionats amb la feina seran favorables.

AQUARI: esteu canviant la manera de pensar i de veure les coses. Neptú sobre del vostre sector de l’economia fa que aquesta estigui poc clara, serà bo que intenteu posar una mica d’ordre en aquest sector. En l’àmbit professional podeu tenir més responsabilitats.

PEIXOS: teniu a Neptú, el vostre regent, sobre del vostre signe i us aporta harmonia. Pot ser que hagueu de renunciar  o revisar   algún projecte que us feia molta il.lusió per manca de recursos. Tindreu ganes de fer alguna millora a la llar.

2 comentarios el “Horòscop per al mes de desembre, per a cada signe

  1. moltes gràcies!!!! Es un bon regal de festes. Una abraçada molt forta!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: