Deja un comentario

El Reiki: la màgia és dins nostre

judithVidal

Judith Vidal Chiribés- Presidenta de la Associació de Reiki i Sanació Energètica, i professora de Reiki de l’Escola Mariló Casals

Què et semblaria tenir un do amb el que poguessis ajudar als essers vius del teu voltant, transmutar les energies fosques en llum, i aportar pau i calma al teu interior i al teu entorn? 

Sembla un “superpoder”, oi? Doncs ho és i està al teu abast. Només has de sintonitzar amb l’energia Reiki per permetre que el teu ser canalitzi la energia de l’Univers  i la manifesti a través teu sobre la Terra.

La nostra Terra està patint i els éssers que hi viuen també. Tots hem sentit algun cop impotència quan no podem fer res davant d’un ser estimat que es troba malament, està patint o està en la fase final de la seva vida. És realment una sensació angoixosa.

Imagina el que seria en aquest moment poder fer alguna cosa, poder ajudar a sanar la malaltia, poder reduir el patiment, poder generar pau i serenitat a aquella persona que marxa per tal que faci la seva transició en calma, sense por.

De tots els ésser que habiten la terra potser sigui l’home el que més pateix. El seu nivell de consciencia li aporta un grau de complexitat emocional i mental que li genera sofriment sense necessitat de patir cap malaltia física. Són generalment els sentiments que fluctuen pel nostre interior i els pensaments repetitius i distorsionats els que ens roben la pau i ens torturen gran part de la nostra existència humana. La incapacitat per trencar aquestes dinàmiques ens fa sentir impotents i, en molts casos, acabem identificant-nos amb aquests comportaments i pensaments que finalment configurant la nostra identitat.

Imagina el que seria poder prendre distància dels teus problemes i preocupacions. Adonar-te que hi ha una altra manera de funcionar més enriquidora, que et faciliti relacions més plenes i interaccions fluides amb la gent del teu entorn. Imagina que tinguessis un recurs amb el que poguessis treballar les teves emocions i sanar-les.

La nostra Terra necessita la nostra ajuda. Entre

tots hem d’elevar la seva vibració. Tots nosaltres estim patint la baixa vibració de l’entorn, de moltes persones que caminen a prop nostre. I si tu ets sensible t’afecta irremediablement, inclús pots percebre la vibració un cop marxada la persona. Imaginat ser portador d’una freqüènc

ia d’alta vibració amb la que puguis netejar i transmutar les energies del teu voltant, i el més important, que no t’afectessin. Imaginat sanar la terra amb la teva vibració de llum.

Imagina com canviaria la teva vida. El Reiki ho pot fer possible.

Mas información de los cursos de reiki en www.escolamarilocasals.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: