Deja un comentario

HOROSCOP DEL MES DE FEBRER DE 2013

El Sol estarà transitant pel signe d’aquari fins el 19 de febrer que entrarà al signe de Peixos. Es un bon mes pels amics, il.lusions i per la solidaritat.

Mercuri està als signe d’Aquari i el dia 6 de febrer entrarà al signe de Peixos tot el mes. Començarem amb una comunicació ràpida i àgil que s’anirà suavitzant, estarem més oberts a temes artístics i espirituals.

Venus el dia 2 de febrer ha entrat al signe d’Aquari i s’hi quedarà fins el dia 26 que passarà també a Peixos. Disfrutarem de les amistats i de coses noves i diferents.

Mart el dia 2 de febrer entra a Peixos on s’hi quedarà tot el mes. Les nostres accions aniran acompanyades de sentiments. Ens podem moure per temes humanitaris, estarem més sensibles a tot.

En general podem veure que aquest mes Júpiter que és el gran benefactor, que des del més de juny del 2012 està transitant per Bessons,fa un bon aspecte amb Urà i ens afavoreix els canvis que ja estem fent amb energia i empenta. Tot i així, haurem de vigilar de no dispersar-nos per que també fa un aspecte tens amb Neptú a Peixos i ens pot distreure. Es bo que ens concentrem en aquests canvis que volem fer per millorar.

ARIES: Teniu a Mart al vostre sector 12 i això farà que la vostra vitalitat i energia  estigui més baixa, és per que Mart està carregant les piles. Es un bon moment per descansar i per que us prengueu les coses en calma.  Mart i Neptú  estan fent un bon aspecte amb Plutó i Saturn , és un bon moment per que penseu en el vostre futur social i professional, mirant cap on voleu anar i què voleu aconseguir.

TAURE: Aquest mes teniu força planetes transitant pel sector de la professió i és un bon mes per comunicar-nos, per disfrutar i fins hi tot brillar. En aquest àmbit hi posareu energia i ment. Es un bon moment en el que podreu rebre el recolzament d’algun soci o rebre alguna bona oferta. Es bo que estigueu oberts a les diferents opcions que es puguin presentar.

BESSONS: Totes les persones nascudes sota aquest signe tenen a Júpiter transitant per sobre del seu signe is hi quedarà  fins a finals del mes de juny .Es un bon moment per que estigueu optimistes i vitals. Júpiter aquest mes estarà fent un bon aspecte amb Urà al sector de les il·lusions i projectes i teniu l’ oportunitat de fer canvis  per millorar els vostres projectes.  Tindreu ganes de fer coses amb els amics. Podreu col·laborar en algun grup per temes humanitaris.

CRANC: és un bon mes per posar ordre i límits als vostres fills per que la parella us recolzarà i els fills estaran receptius. Haureu de vigilar per que aquest mes podem tenir algun  tema legal que surti a la llum, i que resoldreu positivament. Serà bo que aprofiteu per posar ordre a tots aquells temes que podeu tenir  a mitges des de fa temps. Us traureu un pes de sobre.

LLEO : Aquest mes de febrer teniu el Sol molt lluny i pot ser que a nivell energètic us sentiu una mica dèbils, però és un tema passatger, serà qüestió que us prengueu les coses amb calma. Es un bon  mes per posar ordre a temes familiars i de casa. A nivell de salut serà bo que evitem els excessos.

VERGE: Durant aquest mes voldreu fer bé les coses ben fetes i us esforçareu mentalment. Es un bon moment per posar ordre a les vostres idees i al vostre entorn proper, podeu canviar algun hàbit que fa temps que us ronda pel cap. Tindreu força feina que farà que us sembla que no podeu arribar a tot, serà important tenir els objectius clars i una bona estratègia.

BALANÇA: Sembla que la vostra economia es va organitzant i aquest mes tindreu ganes de divertir-vos. Podreu anar al teatre, cinema o algun espectacle que feia temps que us feia il·lusió. La vostra parella pot estar una mica inquieta i neguitosa, serà bo que li deixeu una mica d’espai.

ESCORPI:  Els temes relacionats amb la llar i la família seran els protagonistes aquest mes. A la feina hi pot haver canvis que us faran canviar la manera de fer i de pensar però esteu en un bon moment per assumir aquestes transformacions i d’aquí en sortiran bones solucions.

SAGITARI: Aquest mes tindreu  força activitat mental i les idees clares. Es un bon moment per iniciar estudis i/o per aprofitar-los al màxim. Podem tenir reunions i contactes amb germans i veïns. Es un bon mes per fer alguna sortida de cap de setmana a algun lloc proper per carregar piles. Haureu de vigilar de no gastar més del compte sobretot en temes d’aficions i diversions.

CAPRICORN: Podeu tenir algun imprevist a la vostra llar i aprofitareu per posar ordre a coses de la casa, fins hi tot  podeu fer-hi alguna millora. La vostra economia estarà moguda, entraran i sortiran els diners. Els vostres amics us reclamaran i podeu fer alguna trobada amb ells que serà positiva i satisfactòria.

AQUARI: El Sol transitant sobre el vostre signe fa que sigui un bon moment per renovar l’energia. Mercuri farà que estigueu comunicatius i tingueu curiositat per tot el que us envolta. Venus mostrarà la vostra cara més amable i estareu presumits/des. Com podeu veure serà un mes en el que brillareu, tindreu confiança en vosaltres mateixos i estareu optimistes i divertits.

PEIXOS: Aquest mes teniu 4 planetes al vostre sector 12 i això ens indica que és un bon moment per descansar, reflexionar  i pensar en la nova etapa que començareu el proper mes. Estareu inspirats i podeu tenir molts somnis. Es un bon mes per llegir, estudiar i disfrutar de l’aïllament, un cap de setmana en una casa rural, o un balneari serà altament gratificant.

Maria del Mar Tort, directora de l’Escola i professora de Tarot i Astrologia

Directora de la Escola y profesora de Tarot y de Astrología

Directora de la Escola y profesora de Tarot y de Astrología

Maria del Mar Tort  es profesora de Astrología de los cursos presenciales de la Escola Mariló Casals en Barcelona

anunci astro online 21 x 21

¿Te gusta la astrología? Aprende, paso a paso, y a tu ritmo,

 en los cursos presenciales en Barcelona,

o con el Curso de Astrología Online de la Escola Mariló Casals

logoEscolarododef

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: