Deja un comentario

REIKI: som llum i energia

reikiNo has pensat mai què fa que el cos creixi i evolucioni? No et sembla que és una energia la que dona vida a l’organisme? Què passa si aquesta energia abandona el cos?  És a partir d’aquell moment quan el cos ja no és res i comença a descompondre’s. Un aparell tant perfecte, no es res sense la font d’energia.

 Al parlar de Reiki pot semblar que ens referim a quelcom sobre natural. Res més lluny de la realitat.

Com a éssers energètics que som, estem naturalment interconnectats amb l’energia que ens envolta i amb la de l’Univers. La font de vida del ser humà és pròpiament l’energia. Totes les funcions del nostre cos, tant complexes com són,  són energia, fins i tot els pensaments, que no deixen de ser altra cosa que sinapsis elèctriques. Quan es trenca la connexió i l’energia abandona el nostre cos, morim.

Així doncs, de on extraiem l’energia?  dels aliments, de la respiració i del prana o energia Universal.

Quan aquest  nivell d’energia baixa ens comencem a trobar apàtics i cansats. El cos no té força per funcionar.

Però tant important és nodrir-se com mantenir un bon equilibri energètic. Moltes vegades per pensaments o emocions negatives ens bloquegem i no deixem fluir l’energia correctament pel nostre cos. Apareixen llavors símptomes com l’ansietat, nerviosisme, malestar, ofuscació, dolors musculars o altra tipus de dolences que anomenem psicosomàtiques. La realitat és que aquesta energia no arriba correctament als òrgans, debilitant-los. Si aquesta situació perdura en el temps, finalment emmalaltim.

 

El Reiki ens permet intensificar la connexió amb la Font, amb l’energia Universal. Al augmentar el nostre nivell energètic desfem els nusos formats, ajudant a la recirculació energètica.

Si bé és veritat que quan naixem estem plenament connectats , també ho és  que, a mesura que anem creixent, ens anem tancant i estretint aquest canal. Això passa perquè prenem cada cop més consciència de la nostra identitat humana, del nostre ego, diferenciant-nos així de la resta de persones i essers que habiten la Terra. Les pors, les inseguretats, l’egoisme ens va aïllant. A mesura que ens fem grans, ens anem desconnectant del Tot. Només cal observar com flueixen els nens amb el seu entorn. Poques són les persones adultes que es mantenen obertes i conserven el do de la sanació.

La sintonització energètica que el Reiki provoca en nosaltres facilita el retorn als orígens, a la consciència del ser. Cada iniciació de Reiki suposa una expansió de consciència, un increment de la capacitat intuïtiva i un pas evolutiu cap a la dimensió pròpia del ser.

Al canalitzar, estem elevant el nostre nivell energètic a nivell de sanador. Mitjançant la imposició de mans transmetem Reiki a d’altres augmentant la seva freqüència energètica i estimulant la capacitat de sanació del seu propi organisme. Amb Reiki també es pot elevar la freqüència energètica dels aliments, de l’entorn, dels medicament o d’altres utensilis de sanació com ara pedres , Flors de Bach, etc. Igualment amb Reiki podem transmutar energies fosques amb positives i netejar espais.

El Reiki és un do que naturalment ens pertany però que el ser humà, en  el procés d’individualització, ha anat perdent. Al teu abast està recuperar-lo!

judithVidal

 

 

 

Judith Vidal Chiribés

Presidenta de la Associació de Reiki i Sanació Energètica

Professora de Reiki de l’Escola Mariló Casals

Més info dels cursos a www.escolamarilocasals.com

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: