Deja un comentario

Les gemmes i les seves propietats

gemmasDes de que tinc ús de raó i, com a bon exemple del meu signe (verge :15 de setembre),  recordo haver col·leccionat “pedres”; sempre.

Quan  s’agafa un quars per primera vegada i es té una estona en les mans, sents una sensació de relaxació ,  la ment experimenta  apaivagament i et sents més connectat amb tu mateix/a. És així.

La gemmoteràpia es podria definir com “l’art de modificar les freqüències vibracionals del ésser humà mitjançant la col·locació de gemes i cristalls en els punts energètics del nostre cos”. Aquesta teràpia també es pot anomenar cristaloteràpia i litoteràpia.

Tots els àtoms tenen càrrega positiva i negativa. Per tant els  cristalls també les tenen. És el magnetisme dels seus àtoms que  influeix en les freqüències de llum i escalfor de la zona on es col·loquen, modificant aquesta energia segons el cristall o gema que utilitzem. És aquesta vibració la que utilitzem en Gemmoteràpia.

El més utilitzat dels cristalls és el quars. És el més conegut  i un  cristall poderós.

Està comprovat científicament que som éssers elèctrics i biomagnètics; no només estem composats del nostre cos físic, sinó d’altres cossos que, tot i que no són visibles, no vol dir que no hi siguin. De fet qualsevol mineral, vegetal o animal, té un aura o camp electromagnètic.

La teràpia amb gemes, es relaciona generalment (encara que no sempre) amb els xacres (punts energètics del cos) que es descriuen amb un color. Quan aquests no estan en equilibri, es manifesta la malaltia. Amb la  teràpia amb gemmes (gemmoterapia, cristaloteràpia, litoterapia) es treballa el restablir aquest equilibri.

M’agradaria acabar citant una gran mestra de les gemmes: JaneAnn Dow (1936- 2008 ) Va ser  professora de conegudes gemmoterapeutes i una gran “xaman de cristalls”:

“… La mayoría de nosotros nos distraemos con los sucesos del vivir cotidiano, y a menos que nos veamos forzados a confrontarnos con una crisis personal, nos arreglamos para pasar sin mirar con demasiado detenimiento el gran escenario en el que transcurren nuestras vidas. Somos seres poderosos. Creamos la realidad en la que vivimos. Y la creamos con tanta intensidad que todas nuestras vidas pueden estar matizadas por patrones de pensamiento y comportamiento de los que no somos conscientes. Las piedras nos pueden ayudar a hacer consciente una agenda escondida. Cada brillante cristal de cuarzo , cada hermoso ejemplar mineral tiene un rol que jugar o un recuerdo que reflejar en el conflicto más grande de la historia del alma, revelando el hilo del propósito que atraviesa toda nuestra vida y que es la clave para leer el tapiz formado en ésta”.    

AureliaLacalle

Psicòloga transpersonal i professora de gemmoteràpia

Si penseu que us agradaria entrar en el món de les gemmes, cristalls i minerals…consulteu la informació dels cursos a www.escolamarilocasals.com

logoEscolarododef

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: